Jartse Tuominen

Yli neljännesvuosisata sitten, kun nelivuotias miehenalku Tampereen Lamminpäästä sai syntymäpäivälahjaksi isältään ensimmäisen kitaransa, ei hän tiennyt että musiikki veisi myöhemmin kokonaan mukanaan. Mikä alkoi poikamaisena soitteluna muuttui myöhemmin harrastuksesta ammatiksi. Lukuisten esiintymisten myötä Jartselle syntyi ainutlaatuinen tyyli soittaa kitaraa, jonka voi tunnistaa niin miehen albumeilta kuin livekeikoiltakin.

Jartsella on ollut kunnia jakaa esiintymislava muun muassa sellaisten nimien kanssa kuin Wiley Cousins, Augie Meyers, Randy Garibay, Jimmy Spacek, Van Wilks, Ian Moore, Rocky Morales, Spot Barned, Urban Urbano, Rusty Wier, Joe Satriani, Doobie Brothers, Jackson Browne, sekä lukuisten muiden koti- ja ulkomaisten artistien kanssa.

Vuodesta -97 Jartsen koti on ollut lämpimässä etelässä Texasin San Antoniossa, josta käsin mies on keikkaillut ympäri laajaa Amerikan mannerta, piipahtaen aina välillä Suomessakin. Helmikuussa 2005 on siis mahdollisuus kuulla hänen virtuoosimaista kitarankäsittelyään GTR-tourilla.

Hyvät ystävät, Jartse Tuominen

http://www.jartse.com/Jartse Tuominen